Лоялност към партията изискват във Възраждане. Шампионката по шах Цвета Галунова отпадна

...
Лоялност към партията изискват във Възраждане. Шампионката по шах Цвета Галунова отпадна
Коментари Харесай

Костадинов отвърна на Галунова: Депутатите ни трябва да бъдат лоялни към нас, а не към собственото си его

Лоялност към партията изискват във " Възраждане ". 

Шампионката по шах Цвета Галунова отпадна от листите на партия " Възраждане ". Това оповести самата тя във Фейсбук. Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов разяснява, че тя има право на мнение и то се почита по NOVA NEWS.

" Възраждане " има своята кауза и не поносим компромис и съглашателство с национални предатели. Не участваме в диалози с партии, които считаме за виновници за положението на страната. Действително премахнахме гражданската квота, тъй като гласоподавателите ни приканиха. Те споделят, че хората, които влязат в Народното събрание от гражданската квота, считат, че са го създали с помощта на своите старания, а в действителност ги вкарват гласоподавателите. Трябва да бъдат лоялни към нас, а не към личното си его ", безапелационен е той.

" Ще гласоподавам за бъдещето на България чрез  " Възраждане ". Имаме две алтернативи - или ние управляваме България, или всички останали други унищожават страната ни, както през последните 30 години ", уточни Костадинов. 

„ Възраждане ” се записва в ЦИК за изборите за да ръководят независимо

Според него новината за признаването на цар Самуил е отпреди 3 години, само че той не чака РСМ да включи българите в Конституцията. " Вдигането на ветото е национално изменничество против българския интерес. Не получихме поддръжка от нашите европартньори по проблема с Македония и работиха против нас ", счита той. И добавя, че " Български напредък " няма да вземе повече от % поддръжка.

По думите му резултатите на " Възраждане "  според социолозите постоянно са двойно по-ниски от действителните.

" Проучването ни е постоянно на повече 1000 индивида. Пускаме анкета посредством студенти социолози. Прави се в страната, на извадка от популацията. Социологията служи само и единствено за ориентировка ", съобщи Костадинов.

Той удостовери, че  " Възраждане " са били търсени за съдружен сътрудник, само че те имат ясна стратегия с цели и не отстъпват от нея. " Ако не управляваме, няма да е проблем да съберем 500 000 подписа за референдум за участието ни в НАТО ", разгласи водачът на " Възраждане ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР